GroupD

Over ons

Projecten worden steeds meer complexer en multiprofessioneel.

Daarom hebben Geert Devolder en Nicolas Duynslaeger besloten hun krachten te bundelen om ingenieursstudies uit te voeren in het domein van de burgerlijke bouwkunde, infrastructuurwerken en structuren.

Group D heeft een enorme ervaring gezien de geschiedenis van beide partners;

Duynslaeger is zelfstandig gestart in 1973 met als doelstelling het uitvoeren van ingenieursstudies van infrastructuurwerken en heeft in de afgelopen jaren een uitgebreide referentielijst opgebouwd in deze sector. De referentielijst omvat zowel lokale infrastructuurprojecten als bovengemeentelijke projecten voor zowel de private als de openbare sector.

Geert Devolder heeft als burgerlijk bouwkundig ingenieur, meegewerkt aan honderden projecten over het ganse land in de private en openbare sector, en dit zowel als stabiliteitsingenieur en als managing director van een toonaangevend ingenieursbureau in de sector. Het team beschikt over een uitgebreide kennis inzake stabiliteits- en infrastructuurstudies, binnen een ruime verscheidenheid aan projecten.

Met 15 medewerkers ( w.o. 4 burgerlijk ingenieurs en 2 industrieel ingenieurs) , allen met een passie voor hun vak zijn wij er van overtuigd dat we onze opdracht met de grootste zorg en respect voor timing kunnen volbrengen.

Door de continue bijscholing van onze ingenieurs staan we garant voor de beste oplossing volgens de recenste methodologie inzake software, berekenswijze en materiaal.  Met ons bent u altijd een stap vooruit.
Vanuit een toekomstgerichte visie geven wij advies en oplossingen waarbij kwaliteit, creativiteit en budgetbeheer centraal staan.

 NICO   Geert Devolder

ir. Nicolas Duynslaeger
n.v. Duynslaeger & Co

Bekijk cv >>

 

ir. Geert Devolder
b.v.b.a. GePco

Bekijk cv >>

Webdesign by Creatief.be